Още през юни, ASUS представи първата гама от захранвания под марката Republic

...
Още през юни, ASUS представи първата гама от захранвания под марката Republic
Коментари Харесай

ASUS започна доставките на захранванията ROG Thor с капацитети 850 и 1200 W

Още през юни, ASUS представи първата гама от зареждания под марката Republic of Gamers, получила името ROG Thor . Три месеца след формалния анонс, устройствата започнаха да си проправят път към магазините и напълно скоро ще бъдат налични за закупуване от формалните сътрудници на тайванския разработчик.
Серията от зареждания ASUS ROG Thor към днешна дата включва две устройства, чийто мощности са 850 и 1200 Вата. И двата продукта са съпроводени от документ за енергоефективност 80 Plus Platinum (КПД от 90% в 230V мрежи), имат модулна система за свързване на кабелите, част от които са с найлонова оплетка, а също обезпечават и мощ на тока от 12-волтовата линия надлежно до 71 А и 100 А.



Ключова специфичност на новите зареждания е вграденият ватметър, показанията на който се извеждат на OLED-дисплей, ситуиран на една от страничните стени. Както и другите артикули под марката Republic of Gamers, по този начин и тези устройства са оборудвани с LED RGB подсветката Aura Sync.



Активното изстудяване на „вътрешностите“ се дава от 135-мм прахозащитен вентилатор, който се изключва при ниско натоварване. Предвидени са и разнообразни системи за отбрана от ексцентрични режими на работа, а срокът на гаранционното обслужване е 10 години. В ролята на OEM-производител на устройствата е компанията Seasonic.



В продажба, компютърните зареждания ASUS ROG Thor ще се появят през идващите няколко седмици. Прогнозната цена на 850-ватовия модел на европейския пазар ще бъде към €235, а PSU с мощ 1200 W ще коства към €335.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР